El Jugador que ens acompanyarà en el dia d'avui, és el Cèsar ( Tety ) Vives. Jugador del Igualada Hoquei Club i Jugador de la selecció d'Holanda. Amb 22 anys ja és un referent al seu club, on des de les categories inferiors és va anar fent lloc fins arribar al primer equip. Apart, que al tenir la doble nacionalitat, Holanda no va pensar-s'ho ni un moment en oferir li un lloc destacat en el seu combinat nacional. El Tety, tot i la seva joventut, ja ha disputat numerossos partits a Ok Lliga, a la copa del Rei, a competicions Europees i sobretot en Mundials i Europeus. Qui millor que ell pq doni consells al nostres petits jugadors, pq puguin entendre el que és deixar-se la pell per un club i poder aconseguir fites al abast de molt pocs!
Tindrem la Sort de tenir amb nosaltres el Javier Méndez, un gran mag i estudiant de director de cinema. El Javier, va passar-se bona part de la seva joventut jugant a Hoquei al nostre club, fins que fa un parell d'any ho va deixar, per poder dedicar temps a la seva carrera professional i estudis.
El Javier va ser un GRAN porter del nostre club, arribant a la final a 8 a nivell català en categoria Prebenjamí amb el Club Patí Masquefa i disputant molts partits defensant la porteria del nostre club amb gran dedicació.
Ell també ens podrà dir l'important que va ser el hoquei per ell, i les grans amistats que encara conserva! GRÀCIES JAVI !!!
Visitarem un dels emblemes de la nostre població. El Centre de recuperació d' amfibis i rèptils de Catalunya, el CRARC ( http://www.crarc-comam.net/ ). Molts Masquefins el coneixem com a Comam, per com és deia abans. Un centre que fa una labor impagable i que de ben segur podrem aprendre molt!
Ens acompanyaran jugadors del primer equip del CP Masquefa. Els coneixerem i podrem estar amb ells. Prepararem una divertidíssima ronda de faltes directes i penals amb concurs de xuts i punteria! Apart... podrem fer "ruta" per la porteria, i així saber com pensa un porter i pq no... provar-ho i saber si ens agrada!!
Veure fotos del dia
Veure fotos del dia
Veure fotos del dia
Veure fotos del dia