4art dia - 29 de MARÇ
Últim dia ple d'emocions...
Com cada dia comencem amb els grups reduïts per monitor per seguir treballant. No per que sigui l'ultim dia farem el ronso !!!
Un molt bon treball que més d'un volia menjar abans d'hora pq li faltaven les forces!
Després hem fet els 4 equips amb els seus capitans i porters, el Sergi i l'Isaac s'han tornat a equipar per defensar novament una porteria masquefina, i el Marc Soler ens ha pogut acompanyar i ha fet de capità també.
Al final de la ronda de Faltes directes i penals, hem passat cap a la dutxa per posar-nos guapos per rebre els últims obsequis dels patrocinadors i el sorteig final dels numerossos lots.
Uns lots plens de coses!! samarretes, xuxes, estoig, cantimplora... fins i tot una foto de cada un amb el Tety per penjar a la nevera! tot un luxe!

Després l'esperat sorteig on tots i cada un dels participants del campus s'ha endut regal a casa!

La samarreta del Tety d'entrenament de la Selecció Holandesa li ha tocat a l'Aleix Moreno... Ara toca menjar per poder-te-la posar! jajajaj!

I fins aquí... una primera experiència molt positiva, creiem que per tots. Monitors, jugadors i jugadores, pares, mares i club en sí.

L'objectiu bàsic creiem que complert... conèixers entre si, conèixer el club i els seus entrenadors i comença a Estimar o Estimar encara més, aquest fabulós esport que és l'hoquei patins!!

Res més amics i amigues... des d'aquestes línies volem agrair que hageu confiat en nosaltres i esperem que aquesta primera proba de campus us hagi omplert tant com a nosaltres!

Us Estimem!!! Bona Setmana Santaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Clica per accedir al àlbum!