XAVIER MATAS

Nascut a Masquefa el 1976, va jugar en categories base del club.
Posteriorment, i al cap dels anys, va rependre l'aventura del Hoquei fent d'entrendaor al mateix club i després al Sant Josep de Sant Sadurní.
Ara fa 4 anys que està fent les feines de coordinador base del Club Pati Masquefa i portant diversos equips. Organitzador del 1er, 2on i 3er Campus.
ISAAC CASANOVAS

Nascut a Masquefa el 1980, va jugar al Club Patí Masquefa, un total de 28 anys.
Jugador dels 3 als 8 anys, i després i per circunstàncies de la vida, Porter des dels 9 anys i fins que és va retirar als 31anys.
Als 17 anys va comença a fer d'entrenador/Coordinador fins els 32anys.
Masquefa, Olesa, Martorell, Igualada han sigut algun dels seus clubs.
Entrenador titulat per la FEP i per FCP.
A nivell de jugador, amb la base del CP Masquefa en categoria infantil, van quedar campió de la Copa Federació i l'ascens a 1era catalana l'any 2008.
A nivell de base, Campions de Copa Barcelona amb l'Olesa Benjami, i un 5 i 7 lloc de la final a 8 dels campionats de Catalunya de preferent. Categoria Prebenjami, en les dos ocacions.
Ara fa 3 anys que ajudo a portar l'escola del club. Aquest any porto el Prebenjamí Iniciació B, conjuntament amb partidets del Garraf, i ajudo a gestionar la direcció esportiva del club. Organitzador del 1er, 2on i 3er Campus.
ALBERT MALEKI

Doncs jo vaig començar als 5 anys, és a dir, que porto practicant hoquei 15 anys. Vaig estar molt i molt content, però un jugador també pot canviar d’aires, i als 13 anys vaig anar al Sant Josep on vaig passar 2 molt bons anys, en els quals el nostre equip va aconseguir el repte de quedar entre els 8 millors equips d’europa a la “Eurohockey cup U-15”. Als 15 anys em vaig tornar cap a Masquefa, perque al cap i a la fi és casa meva, i ja porto 5 temporades aqui i seguint!!!!

Com a entrenador d’equips federats porto tres anys, però anteriorment havia estat any i mig a l’escola d’hoquei de Masquefa.
Monitor del 1er i 2on Campus.
Marc Soler

Sóc el Marc i vaig néixer a l'any 1999. Vaig venir a viure a Masquefa amb 5 anys i aquest poble va ensenyar-me l' hoquei. Porto des dels mateixos 5 anys jugant a hoquei i no he parat mai, sempre he jugat al Club Patí Masquefa.
Ara he començat la meva etapa d'entrenador tot i que he fet un parell d'anys de monitor a l'escola de patinatge. Tinc moltes ganes d' aquesta nova etapa i d'ensenyar tot el que se. Monitor del 1er i 2on Campus.
MARTÍN BALLA

Vaig neixer el 2000. Vaig començar a jugar al Club Patí Masquefa quan tenía 4 anys, encara jugó al Club, al Junior i sóc entrenador del la categoria Garraf.
En la meva carrera com a jugador he sigut 5é de Catalunya amb la categoría Pre-benjamí y subcampió de la Copa territorial a Benjamí, l'any pasat vaig debutar en la categoría Senior y aquet any en la máxima categoría del Club.
La meva pasió desde que era un nen és el Hoquei, i vull transmetre aquesta pasió i els meus coneixements als mes petits. Monitor del 1er i 2on Campus.
PAU ESTELLER

Vaig neixer el 1993. Vaig començar a jugar al Piera HC , Després vaig venir al Masquefa, el club del meu poble.
Més tard vaig fitxar pel Noia, aconseguint arribar a finals de Catalunya.
Amb el prmier equip de Masquefa, he aconseguit l'ascens a nacional Catalana
Fa varis anys que faig d'entrenador i actualment porto el Júnior.
També sóc jugador del primer equip del CP Masquefa. M'he reincorporat fa poc després d'una llarga lesió.
Monitor del 1er Campus.
PABLO RIENDA

Sóc el Pablo i vaig néixer el 1999. Vaig començar a jugar a hoquei amb 3 anys y actualment sóc jugador del júnior.
A la meva trajectòria he sigut 7 en la final a 8 dels campionats de Catalunya com a prebenjami, també he quedat el 28 de Catalunya de infantil amb el Piera.
Vaig debutar a Nacional Catalana contra el Barça amb el Piera i aquest any he debutat amb el Primer equip del Masquefa contra el Mataró.
He sigut entrenador d'escola en el Piera i en el Masquefa i ara estic entrenant al Garraf del Masquefa. Monitor del 2on Campus.