2on dia - 27 de MARÇ
Avui el dia començava amb un bon solet... és respirava la màgia!!
Amb els mateixos grups hem canviat entrenadors, així tots els nens els coneixen i els entrenadors coneixen tots els nens.
Hem seguit treballant com ahir, grups de 5 per cada entrenador, així podem estar més a sobre i incidir amb petits aspectes de millora, i... deixem-nos de romanços... tenir-los més controlats també!! jajajaja!!!
Després de la parada tècnica per agafar forces, a tocat una sessió de HandBall Hoquei i el ja famós mundialet de hoquei 3x3.
Un cop hem acabat... ha arribat la màgia de la mà del Javier. Un porter del club durant 14 anys, que fa dos que va deixar de jugar. Ens ha explicat la seva història i ens ha fet gaudir d'allò més dels seus trucs! MOLTES GRÀCIES JAVIER!!!!!
Després l'Isaac n'ha volgut fer un de truc, però... ha demostrat que fer màgia no és fàcil i ha punxat "en el intento"...jajajaja!!!

Hem acabat el dia una mica tristos pq el Gael demà només vindrà una estoneta, i no podrà estar entre nosaltres, però... quina millor manera que fer-li un passadís per despedir-lo!!!
Fins la Propera, Gael!!!!
Si feu click a la càmera us portarà al nou àlbum del dia... res... 150 fotos i vídeos... Us en deixo algunes penjades aquí!!!