Veure fotos del dia
Veure fotos del dia
Veure fotos del dia
Veure fotos del dia
El Jugador que ens acompanyarà en el dia d'avui, ja el coneixeu MOLT I MOLT BE! Ens torna a visitar el Cèsar ( Tety ) Vives. Jugador del Igualada Hoquei Club i Jugador de la selecció d'Holanda. Amb 23 anys ja és un referent al seu club, on des de les categories inferiors és va anar fent lloc fins arribar al primer equip. Apart, que al tenir la doble nacionalitat, Holanda no va pensar-s'ho ni un moment en oferir li un lloc destacat en el seu combinat nacional. El Tety, tot i la seva joventut, ja ha disputat numerossos partits a Ok Lliga, a la copa del Rei, a competicions Europees i sobretot en Mundials i Europeus. Qui millor que ell pq doni consells al nostres petits jugadors, pq puguin entendre el que és deixar-se la pell per un club i poder aconseguir fites al abast de molt pocs! MOLTES GRÀCIES per no pensar-t'ho ni un moment i tornar a venir al nostre campus, que ja podriem dir que et part important d'ell.
Avui començarem el dia amb les piles carregades i seguirem amb la planificació treballant amb grups reduïts i afegint una mica de físic als més grans.
Acabarem el dia fen partidets i tindrem la sort d' una visita guiada per les noves instal.lacions esportives del nostre poble. Podrem provar varies àrees d'aquest fantàstic lloc. Qui sap si l'haurem de fer servir en un futur per prepara els nostres jugadors/es per que estiguin al 100% físicament en alguna final d'hoquei catalana, Estatal o Mundial que ens espera...!!!
Les tradicions catalanes i l'esport català per excel.lencia han d'anar de la mà.
Avui, després de la sessió d'hoquei a tope, sortirem cap al Cau de les feres més salvatges de Masquefa. Anirem a veure els PixaFocs i CagaEspurnes! Els nostres diables del Poble!
Ens ensenyaran que fan, com es preparen, els seus timbals de guerra i qui sap si podrem portar alguna de les besties més terrorífiques del nostre poble!! SI veieu que el poble crema, no patiu... son els vostres fills/es...!! Jajajaja!
Ens acompanyaran jugadors del primer equip del CP Masquefa. Els coneixerem i podrem estar amb ells. Prepararem una divertidíssima ronda de faltes directes i penals amb concurs de xuts i punteria! Apart... podrem fer "ruta" per la porteria, i així saber com pensa un porter i pq no... provar-ho i saber si ens agrada!! I després de tot això... les sorpreses finals!! Farem el sorteig de molt i molt, i quan dic molt vull dir molt, material d'hoquei. Farem obsequis per tothom i ens desitjarem molt bons dies de setmana santa que queden!
Els papes i mames podreu entrar a veure el sorteig i fer fotos!
OJU!!! Que be el Marc Gual a la Cloendaaaaaaaa!!!! OEOEOEOE!!!